“ATV’ye bilerek çarptılar” | Yoğun bakımdaki Filiz Aydın’ın eşi NTV’ye konuştu

Geçtiğimiz hafta Şile’de bir konserden Filiz Aydın’ın kontrolündeki ATV’ye cip çarptı. ATV ağaca çarparak devrilirken, kazada anne ve oğlu yaralanmıştı.

Apartman boşluğuna düşen Filiz Aydın’ın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, Aydın’ın eşi Harun Aydın yaşananları NTV’ye anlattı.

31 Temmuz’da ailesiyle Şile’de bir konsere gittiklerini anlatan Aydın, konser alanında eşi Filiz Aydın’ın; yeğeninin karıştığı kavgaya müdahale ettiğini, ambulansın da geldiği olayların ardından eve gitmek istediğini söyledi.

“CİPLE YAKALAMAYA ÇALIŞTILAR”

Filiz Aydın ve oğlu, eve dönmek için ATV’ye binerken, iddiaya göre 4 kişi bir ciple onları yakalamaya çalıştı.

Olay gecesi eşini arayarak ne yaptıklarını sorduğunu belirten Aydın, “Bizi kovalıyorlar” yanıtını aldığını ve o an bir ses duyduğunu söyledi.

Aydın, aşananları anlatırken “Sağdan soldan vurmaya başlamışlar, karakola gideyim yakalatayım dedi. Yolda da tehdit, oğluma yumruk sallamış arabadan, 4 kişi bir çocuğa. En sonunda oğlum ağaca çarpıyor eşim de apartman boşluğuna düşüyor” ifadelerini kullandı.

Görüntülerde kazaya neden olanların bir süre sonra olay yerinden ayrıldığı görülürken, şüphelilerin savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı da ortaya çıktı.

“ADALET YERİNİ BULSUN”

Yoğun bakımdaki eşinin durumunun kritik olduğunu söyleyen Aydın, şüphelilerin serbest bırakılmasına da tepki gösterdi.

Olayda kaza ve tehdit olduğuna dikkat çeken Aydın, adaletin bir an önce yerini bulmasını istediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir